pallepirat [@] pallepirat.dk
Kontakt: Artifex Booking Tlf. 40417949

Information om privatlivspolitik

Information om privatlivspolitik

PALLE PIRAT c/o TECHPOINT     PRIVATLIVSPOLITIK GDPR        pr. 24.5.2018

Vedr. EU’s nye persondataforordning (GDPR – General Data Protection Regulation)

Vi er efter persondataloven forpligtet til at orientere om vores anvendelse af personoplysninger. Fra 25. maj 2018 følger forpligtelserne af Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven. Palle Pirat kører rent forretningsmæssigt under Techpoint v. Nils Harbo. I vores arbejde med børnemusik og børnekultur er værdier som åbenhed og tillid er rodfæstet i vores kultur og arbejde. Det gælder også, når vi behandler de oplysninger, vi har om brugere, der har tilmeldt sig vores nyhedsbrev eller bestilt en koncert med Palle Pirat.

Oplysningerne findes på Palle Pirats hjemmeside på dette link:
Information om privatlivspolitik

Nedenfor kan du se, hvilke typer af personoplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger og behandler dem i forskellige sammenhænge.

I forbindelse med udsendelse af Palle Pirat nyhedsbreve har vi tilmeldte brugere stående i vores emailkartotek med navn og email-adresse.
Hvis du har foretaget et køb hos os (fx en koncert, merchandise, CD’er), har vi dine data stående med telefonnummer, adresse, email, samt dine køb af produkter.
Andre data indsamler og opbevarer vi ikke!

Hvad bruger vi dine data til?

  • Alle data bliver kun brugt internt i forbindelse med Palle Pirat.
  • Palle Pirat deler ikke data med nogen anden part.
  • Har vi spillet en koncert hos jer, kan vi bruge data til opfølgning vedr. ny koncert.
  • Email-adresser bliver brugt til fremsendelse af nyhedsbreve og tilbud.

 

Såfremt du stadig har lyst til at modtage vores emails med nyheder og tilbud, behøver du ikke at gøre mere, du bliver stadig stående i vores kartotek.

Du har ret til altid at få

– oplyst de personoplysninger vi har registeret om dig.

– at vide, hvordan vi bruger oplysningerne.

– opdateret dine oplysninger.

– at få slettet dine persondata.

 

Du kan til enhver tid afmelde dig vores emailservice ved at emaile eller ringe til os.

Mail til: nilsharbo [@] pallepirat.dk. Ring til: 40417949.

Share:

Written by

Klar! Pirat! Start!
, | 29. November 1996